Η καλύτερη υπηρεσία ταξί στο νησί της Ρόδου,24 ώρες όλο το χρόνο είμαστε στη δική σας υπηρεσία για να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια στο προορισμό σας. rhodes-taxi
Copyright © 2023 rhodestaxi4you.com All Right Reserved designed by RHODES TAXI 4YOU Bookingplan Reservation System
vivawallet-online-booking-taxi-rhodes
COVID-19
Με 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα μεταφοράς με ταξί σας μεταφέρουμε σε οποιονδήποτε προορισμό στο νησί της Ρόδου με τη πολυτελες Mercedes Benz με ασφάλεια και επαγγελματισμό.Είμαστε στην υπηρεσία σας 24 ώρες όλο το χρόνο για να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια στον προορισμό σας. Η καλύτερη υπηρεσία ταξί σε όλο νησί της Ρόδου. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε την κράτηση σας με μας σήμερα.!!.
Η εταιρεία μας RHODES TAXI 4YOU σας ενημερώνει ότι ακολουθεί πιστά όλη τα πρωτόκολλα υγιεινής κατά του COVID-19. Μετά το τέλος κάθε διαδρομής τα οχήματά μας απολυμαίνονται για να αποφευχθεί εξάπλωση του ιού. Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες μας. Όλοι παραμένουμε ασφαλείς μαζί!!
TAXI RHODES AIRPORT AND PORT TRANSFERS

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ RHODES Taxi4you

Πληρωμές
Επικοινωνία rhodestaxi4you@gmail.com Διεύθυνση Αλεξάνδρειας 7 Ρόδος 85100
Μην χάσετε την ευκαιρία να κλείσετε τη μεταφορά σας μαζί μας σήμερα!!.
ΤΗΛ : +30 6943917398 +30 6979342049
FRIENDLY LINKS
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΟΣ ΙΞΙΑ  28€    (22 λεπτά) ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ  37€    (23 λεπτά)
ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ONLINE
Σκοπεύετε να επισκεφθείτε τη Ρόδο? Πάντα χαμηλές τιμές Χωρίς κρυφές χρεώσεις 100% Ασφαλείς Συναλλαγές
Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί     στο νησί της Ρόδου
Ανακαλύψτε την ομορφιά και την ιστορία του νησιού της Ρόδου στη χώρα των πολιτιστικών ταξιδιών και των εκπληκτικών τοπίων,ταξιδεύοντας μαζί μας με άνεση και ασφάλεια.
Δωρεάν ακύρωση - Κάντε την κράτηση σας από / προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι της Ρόδου.Προσφέρουμε δωρεάν ακύρωση έως και 48 ώρες πριν από την παραλαβή Μεταφορά από το αεροδρόμιο στη Ρόδο Το Αεροδρόμιο Διαγόρας απέχει 19 χλμ. Από το κέντρο της Ρόδου και είναι το μόνο αεροδρόμιο της Ρόδου. Μόλις φτάσετε στο υπέροχο νησί μας, το ταξί της εταιρείας μας θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει στον προορισμό σας.
Copyright © rhodestaxi4you.com
Copyright © 2023 rhodestaxi4you.com All Right Reserved designed by RHODES TAXI4YOU
vivawallet-rhodes-taxi-booking
COVID-19

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ

RHODES Taxi4you

Με 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα μεταφοράς με ταξί, σας μεταφέρουμε σε οποιονδήποτε προορισμό στο νησί της Ρόδου με την πολυτελή Mercedes Benz με ασφάλεια και επαγγελματισμό. Είμαστε στην υπηρεσία σας 24 ώρες όλο το χρόνο για να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια στον προορισμό σας. Η καλύτερη υπηρεσία ταξί σε όλο νησί της Ρόδου. Κράτησεις αεροδρομίου και λιμανιού. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε την κράτηση σας με μας σήμερα.!!.
Η εταιρεία μας RHODES TAXI 4YOU σας ενημερώνει ότι ακολουθεί πιστά όλη τα πρωτόκολλα υγιεινής κατά του COVID-19. Μετά το τέλος κάθε διαδρομής τα οχήματά μας απολυμαίνονται για να αποφευχθεί εξάπλωση του ιού. Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες μας.Όλοι παραμένουμε ασφαλείς μαζί!!
Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στο νησι της Ρόδου
Σκοπεύετε να επισκεφθείτε τη Ρόδο? ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ      ΤΩΡΑ ONLINE
Δωρεάν ακύρωση Κάντε την κράτηση σας από / προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι της Ρόδου.Προσφέρουμε δωρεάν ακύρωση έως και 48 ώρες πριν από την παραλαβή.
Η καλύτερη υπηρεσία ταξί στο νησί της Ρόδου
24 ώρες όλο το χρόνο είμαστε στη δική σας υπηρεσία για να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια στο προορισμό σας.
Πάντα χαμηλές τιμές
Χωρίς κρυφές χρεώσεις
100% Ασφαλείς Συναλλαγές
Ανακαλύψτε την ομορφιά και την ιστορία του νησιού της Ρόδου στη χώρα των πολιτιστικών ταξιδιών και των εκπληκτικών τοπίων,ταξιδεύοντας μαζί μας με άνεση και ασφάλεια.
Μην χάσετε την ευκαιρία να κλείσετε τη μεταφορά σας μαζί μας σήμερα!!.
Πληρωμές
ΤΗΛ : +30 6943917398 +30 6979342049
Διεύθυνση Αλεξάνδρειας 7 Ρόδος 85100
Μεταφορά από το αεροδρόμιο στη Ρόδο Το Αεροδρόμιο Διαγόρας απέχει 19 χλμ. Από το κέντρο της Ρόδου και είναι το μόνο αεροδρόμιο της Ρόδου. Μόλις φτάσετε στο υπέροχο νησί μας, το ταξί της εταιρείας μας θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει στον προορισμό σας.
LINKS
TAXI RHODES AIRPORT       AND PORT TRANSFERS